Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ستاد خبری چهلمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، پیش‌فروش بلیت‌های جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر از ساعت ۱۲ ظهر فردا پنجشنبه ۱۴ بهمن آغاز می‌شود. همچنین جداول تمامی اجراهای جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر هم منتشر شده و روی سایت این جشنواره قرار گرفته است.

ظرفیت سالن‌های نمایشی به دلیل محدودیت‌های کرونایی تنها ۳۰ درصد خواهد بود و علاقه‌مندان به تهیه بلیت می‌توانند با مراجعه به سایت «تیوال»، بلیت خود را خریداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سالن‌های کوچک با محدودیت زیاد فروش بلیت مواجه هستند و تعداد کمی از بلیت‌های این سالن‌ها با توجه به محدودیت ۳۰ درصدی ناشی از همه‌گیری سویه جدید کرونا به فروش می‌رسد.

خبرنگاران و اهالی رسانه‌های جمعی که کارت جشنواره برای آنها صادر شده است، با استفاده از کدی که امروز برای آنها پیامک می‌شود،‌ می‌توانند به سایت فروش بلیت مراجعه و از بلیت‌های سهمیه خبرنگاران استفاده کنند.

یک روز پیش از باز شدن سامانه فروش بلیت‌ها،‌ جدول تمامی اجراهای جشنواره منتشر شده و افرادی که تمایل به خرید بلیت دارند،‌ می‌توانند با توجه به ساعت و محل اجرای نمایش پس از باز شدن سامانه فروش،‌ بلیت‌های خود را تهیه کنند.

 در بخش صحنه‌ای هر روز حداقل ۸ نمایش روی صحنه خواهد رفت. تالار وحدت، مجموعه تئاترشهر، تالار مولوی، تماشاخانه ایرانشهر، تماشاخانه سنگلج، تالار حافظ و برج آزادی میزبان گروه‌های شرکت‌کننده در بخش صحنه‌ای چهلمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر هستند.

در این بخش هر روز حداقل ۸ نمایش در دو سانس روی صحنه می‌رود. نمایش گروه‌های خارجی هم در سالن‌های چهارسو،‌ سایه، سنگلج و استاد ناظرزاده کرمانی روی صحنه خواهند رفت.

در بخش دگرگونه‌های اجرایی ۱۴ نمایش در سالن‌های نمایشی و مکان‌های مختلف از جمله پارک آبشار، توچال، پارک چیتگر،‌ میدان راه‌آهن، اتوبان کردستان، میدان استاد معین و ... به اجرا درمی‌آیند که زمان و ساعت اجرای این نمایش‌ها در جدول آمده است.

جدول تمام اجراهای جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در سایت این جشنواره به آدرس fitf.ir در دسترس است.

بزرگداشت ۵ هنرمند پیشکسوت در افتتاحیه جشنواره

بنا بر این گزارش همچنین مراسم بزرگداشت ۵ هنرمند پیشکسوت تئاتر ایران در افتتاحیه جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در شهر یزد برگزار می‌شود.

محمدرضا شجریان، علی‌اصغر انصاف‌جو، محمدعلی صادق‌حسنی، محمدعلی لطفی‌مقدم و کاظم هژیرآزاد ۵ هنرمند پیشکسوتی هستند که در آیین افتتاحیه این رویداد، از سال‌ها تلاش‌شان برای هنر تئاتر تجلیل به عمل می‌آید.

علی اصغر انصاف‌جو متولد ۱۳۳۷در استان سیستان و بلوچستان ، شهرستان زاهدان است. او از ۱۵سالگی و در سال ۱۳۵۴در دانش‌سرای هنر وارد تئاتر شد و فعالیت خود را در عرصه بازیگری ادامه داد . علی اصغر انصاف‌جو در سال ۱۳۶۶ عنوان بهترین بازیگرِ مرد جشنواره تئاتر فجر را با بازی در نمایش «آب، باد، خاک» به دست آورد و همچنین در ۱۳۶۵بهترین بازیگر مرد در اولین جشنواره منطقه‌ای با نمایش« عکس یادگاری» شد. او هم اکنون در شواری نظارت و داوری جشنواره‌های استانی و منطقه‌ای فعالیت دارد.

محمدرضا شجریان متولد ۱۳۳۴ در یزد و پیشکسوت هنرهای نمایشی این استان، فعالیت هنری خود را با نویسندگی و کارگردانی نمایش «پلیس» در ۱۲ سالگی آغاز کرد. شجریان پیش از انقلاب در بیش از ۵۰ نمایش صحنه‌ای به عنوان کارگردان و بازیگر حضور داشت و پس از انقلاب نیز نمایش‌هایی مانند «چشم در برابر چشم»، «نهضت حروفیه»، «انتحار»، «سوء‌ظن»، «ستاره سهیل»، «پنجره»، «شهرک» و... را روی صحنه برد.

محمدعلی صادق‌حسنی متولد ۱۳۴۱ و پیشکسوت هنرهای نمایشی استان گیلان است. این بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون از سال ۱۳۷۲ به عنوان رییس انجمن هنرهای نمایشی این استان فعالیت می‌کند و در ۱۵ دوره برگزاری جشنواره تئاتر فجر آثاری را در بخش صحنه‌ای و خیابانی در مقام کارگردان روی صحنه برده است. «آفرینش از نوع دیگر»، «عزیز و نگار»، «آبادی هفتم»، «نوروز بل»، «دعای آفتاب» و... نام تعدادی از آثار اجرا شده به کارگردانی اوست.

محمدعلی لطفی‌مقدم متولد ١٣١۵ در سبزوار و پیشکسوت تئاتر خراسان، جزو اولین فارغ‌التحصیلان دانش‌سرای دراماتیک تهران و بنیان‌گذاران مرکز آفرینش‌های تئاتر استان خراسان است. او سال‌ها مدرس تئاتر بوده ‌و در بیش از چهار دهه فعالیت گسترده‌اش، مسئولیت‌های بسیاری برعهده‌ داشته‌ است‌ که از ‌جمله آن‌ها می‌توان به تدریس تئاتر در دانشگاه فردوسی مشهد و داوری در جشنواره‌های گوناگون اشاره کرد.

کاظم هژیرآزاد متولد ۱۳۲۹ تهران، در سال ۱۳۴۸ برای فراگرفتن هنر بازیگری، شیوه استانیسلاوسکی را زیر نظر مصطفی اسکویی آموزش دید. او در طول ۵۲ سال گذشته در نمایش‌های بسیار و همچنین سریال‌های تلویزیونی و فیلم‌های سینمایی متعددی بازی کرده است که از جمله آن‌ها بر صحنه تئاتر می‌توان به «پیروزی در شیکاگو» به کارگردانی داوود رشیدی، «یادگار سال‌های شن» به کارگردانی علی رفیعی و «مرغ دریایی» به کارگردانی اکبر زنجانپور اشاره کرد. 

چهلمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر از ۱۴ تا ۲۶ بهمن به دبیری حسین مسافر آستانه برگزار می‌شود.

کد خبر 654503 برچسب‌ها جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر تئاتر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: جشنواره بین المللی تئاتر فجر تئاتر جشنواره بین المللی تئاتر فجر هنرمند پیشکسوت فروش بلیت روی صحنه صحنه ای بلیت ها سالن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۷۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش «آبی‌گونه» به نویسندگی و کارگردانی کاوه مهدوی از آثار هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی، از ۲۳ فروردین تا ۳۰ اردیبهشت در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر اجرا می‌شود.

مهدوی که در بخش نمایشنامه‌نویسی جشنواره تئاتر رضوی موفق به کسب رتبه شده است، درباره موضوع نمایش «آبی‌گونه» گفت: این نمایش به جریان زندگی پسری می‌پردازد که برای دیدن بازی فوتبال تیم محبوبش از مشهد به تهران سفر می‌کند.

وی با بیان اینکه جشنواره تئاتر رضوی با جشنواره‌های موضوع محور دیگر تفاوت دارد، ویژگی این رویداد را استمرار در برگزاری آن دانست.

نویسنده و کارگردان نمایش «آبی گونه» با اشاره به تغییر رویکرد جشنواره تئاتر رضوی برای حذف بخش رقابتی و تمرکز بر اجراهای عموم گروه‌ها در شهر خود، تاکید کرد: در گذشته رقابتی بودن جشنواره، گروه‌ها را در ارایه اثر برای جشنواره ترغیب می‌کرد در حالی که در رویکرد جدید، «مخاطب مردمی» و اجرای عموم اولویت بیشتری پیدا کرده است و باید اثر را به نحوی تولید کنیم که مخاطبان مردمی جذب آن شوند که این نکته مثبتی است.

مهدوی در پایان سخنان خود با بیان اینکه توجه به سلیقه و نیاز مخاطب عام در تولید اثر موضوع هوشمندانه‌ای بود که در جشنواره امسال لحاظ شده است، تصریح کرد: اگر موضوع حمایت از اجراهای عمومی گروه‌های نمایشی به این شیوه استمرار پیدا کند، بحث مخاطب‌محوری و توجه به مخاطب مردمی در تولید اثر نیز بیش از پیش محقق خواهد شد چرا که گروه باید تمام جوانب را برای تحمل و رغبت و جذب مخاطب عام در طول ایام اجرای اثر بسنجد که این مهم ظرافت کار را نیز ارتقا می‌دهد.

عکس از رضا معطریان است.

کد خبر 6095137 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • بلیت‌فروشی «دوازده سی‌وشش» آغاز شد
  • بلیت‌فروشی «دوازده سی‌وشش» آغاز شد/ آغاز اجرا از ۲۵ اردیبهشت
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • بازگویی مشکلات و دغدغه‌های روز جامعه اولویتم در اجرای نمایش است
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد
  • تماشای «العهد الأبدی» در کارون
  • پیش‌فروش بلیت «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» آغاز شد